Buďte správne informovaný! Získajte prémiový účet TU
Prihlásenie
E-shop
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

11 vecí, ktoré treba mať na pamäti, keď prechádzate ťažkými časmi

Dobre, lepšie, najlepšie, tabuľa
ilustračné: thinkstockphotos.com
10. augusta 2017 Zdroj brightside.me Tlačiť

Každý raz za čas prechádza ťažkými časmi. A každý sa z toho skôr či neskôr dostane. Niektorí sa však ľahšie vyrovnávajú s ťažkými výzvami ako iní. Inšpirujte sa.

Aké je ich tajomstvo? Univerzitná lektorka a motivačná rečníčka Dr. Carol Morgan sa domnieva, že všetko závisí od nášho postoja k tomu, čo sa deje okolo nás. Ponúka 11 rád, čo je dobré mať na pamäti, keď ide do tuhého.

Otvoriť prezentáciu, kliknite sem:

Odporúčané ebooky

Odporúčané články

Témy

inšpiráciaúspechúspech a zlyhanie
Bezplatný email raz týždenne s novinkami z Podnikam.sk

Z kategórie Inšpirácia

Najčítanejšie za 24 hodín

Prémiový obsah pre členov klubu Podnikam.sk

Zobraziť ďalšie články

Seriály na Podnikam.sk

Školenia, semináre, kurzy

BOZP - Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci
BOZP vo výrobe
Cash flow
Clo
Clo a logistika
Controlling
DPH - Daň z pridanej hodnoty
DzP - Dane z príjmu
Enviro
Environmentalistika
Eurofondy
Finančné riadenie
Industry 4.0
ISO
Komunikačné zručnosti
Logistika
Manažérske zručnosti
Marketing a predaj
Marketingové zručnosti
Medzinárodné účtovné štandardy (IAS/IFRS, US GAAP)
Medzinárodné zdaňovanie
Mzdy a odvody
Ostatné dane
Personalistika
Počítačové zručnosti
Pohľadávky
Pracovné právo
Právo
Riadenie firmy
Samospráva
Stavebníctvo
Účtovníctvo
Účtovníctvo a dane
Verejné obstarávanie-obstarávateľ
Verejné obstarávanie-uchádzač
žiadny

Zobraziť všetky školenia

Eshop Podnikám

Prejsť do eshopu

Zoznam firiem B2B

Zobraziť všetky firmy

Odporúčame

Copyright © iSITA s.r.o. Všetky práva vyhradené. iSITA si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.
OK

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...